VPN – Find den bedste VPN til Netflix

  • af
VPN - Find den bedste VPN til Netflix

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Vidste du at du med en VPN tjeneste kan skaffe dig billigere abonnement til Netflix? Den er god nok, og det er der faktisk mange der gør brug af, fordi de også udover at få et billigere abonnement kan få større udvalg af film og serier på deres Netflix fordi netflix i USA har langt mere indhold end vi har i Danmark. Lad os kigge på hvad det betyder. Hvis du bare vil direkte videre til at finde den bedste VPN så kan du finde den bedste VPN på VPN-zone.dk hvor der bliver sammenlignet 10 forskellige VPN tjenester.

Hvad er VPN?

VPN er et såkaldt ”Virtuel private Network” som betyder at du får kørt din internetforbindelse igennem dette virtuelle netværk som skjuler din ip-adresse. Dette er naturligvis interessant for dem som gerne vil have langt flere serier og film at følge med i, da man i Danmark er geografisk blokerede fra Netflix i USA hvilket betyder at du ikke har mulighed for at kunne se alle de serier og film som eksklusivt er tilladt i usa.

Når du bruger en VPN så kan du også udnytte den fordel at hvis du er på ferie i udlandet så er du geografisk blokerede fra danske streaming tjenester ofte hvilket du kan undgå ved bruge en VPN med dansk ip adresse. Med denne VPN kan du finde en masse forskellige VPN tjenester der kan bruges til dette formål.

Sådan bruger du VPN til Amerikansk Netflix

Sådan bruger du VPN til Amerikansk Netflix
Sådan bruger du VPN til Amerikansk Netflix

Hvis du gerne vil bruge VPN så kan du finde en guide på VPN-Zone.dk her eller du kan læse vores simple trin for trin guide til at se amerikansk Netflix med VPN.

  1. Udvælg den VPN du gerne vil bruge.
  2. Køb deres VPN tjeneste og find en IP-Adresse i USA.
  3. Opret et Netflix abonnement.
  4. Nu kan du logge ind på den amerikanske Netflix med VPN.

Vi håber du kan bruge vores lille simple guide til at bruge VPN til Amerikanske Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *