Disclaimer

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Disclaimer

Indholdet på Wimp.dk skal ikke betragtes som rådgivning.

Det skal kun betragtes som informationer, som er kommet ud fra personlige erfaringer, og som blot kan være en del af en mængde informationer, der giver et samlede billede, og danne grundlag for en endelig beslutning. Oplysningerne på stabilokonomi.dk kan være farvede og må derfor ikke så alene.

Da nogle information kan ændre sig over tiden eller er hentet fra 3. part kan der ikke garanteres for rigtigheden af oplysningerne på sitet.

Alt brug af indhold, herunder værktøjer og services er på eget ansvar. Wimp.dk eller de juridiske personer og selskaber der står bag, kan ikke drages til ansvar for fejlslagne investeringer eller dispositioner i forbindelse med brug af Wimp.dk

Copyright

Indholdet på Wimp.dk som stilles til rådighed for læserne er gratis. Teksten og indholdet på siden må ikke kopires, uden at der er blevet lavet en aftale inden. Kopirer virksomheder eller personer indholdet fra Wimp.dk , overtrædes loven om ophavsret og vil derfor blive retsforfulgt.

Disclosure

Wimp.dk tjener penge på reklamer og henvisninger til udvalgte services, produkter eller platforme, som jeg selv kan stå inde for. Jeg undlader at promovere produkter jeg ikke selv kan stå inde for.

Ansvarsfraskrivelse

Wimp.dk kan ikke holdes til ansvar for, og fraskriver sig ethvert ansvar med hensyn nøjagtithed, fuldstændighed, aktualitet, egnethed og gyldenheden af disse oplysninger, som fremvises på denne hjemmeside. Wimp.dk er ikke ansvarlig for eventuelle fejl, eller potentielle tab som oplysningerne på sitet kan medføre.