Streaming af film og serier – Her er de bedste streamingtjenster

  • af
Streaming af film og serier - Her er de bedste streamingtjenster

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Det har aldrig været mere populært at streame film og serier, og vi kan også godt forvente at det bliver mere populært i fremtiden nu hvor Tv-Pakkerne begynder at dø ud stille og roligt. Der er altså ingen tvivl om at vi kommer til at forsætte med at se streamingtjenester med voksende hast. Men der dukker også flere og flere streamingtjenester op, så derfor kan det godt blive svært at finde ud af hvilke der er de bedste streamingtjenester og hvilke der måske ikke er pengene værd. Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor du vil kunne se hvilke streamingtjenester der findes som måske kunne være et kig værd hvis du alligevel er ved at droppe din almindelige tv-pakke.

De bedste streamingtjenester

Streaming af film og serier - Her er de bedste streamingtjenster

Der findes som sagt mange streamingtjenester derude, så derfor vil du se nogle af de streamingtjenester vi mener er de bedste streamingtjenester på markedet idag og som giver mest værdi for pengene til både børn og voksne. Vi har udvalgt 2 streamingtjenester som vi mener har gode kvalifikationer begge to men som også adskiller sig på hver deres måde. Du kan se flere streamingtjenester på stream-tv.dk hvis du ønsker at se yderligere muligheder, som vi ikke har på denne liste.

Netflix

Alle der streamer film og tv af og til, kender til Netflix. Netflix er nemlig en af de største og mest kendte streamingtjenester derude og der er ingen tvivl om at man med Netflix får adgang til en af verdens største streamingtjenester derude, som uden tvivl også giver dig muligheden for mest indhold af dem alle. Med Netflix vil du få adgang til film og serier for både børn og voksne i alle aldre. Der er så mange serier og film at man uanset hvor meget man prøver, aldrig løber tør for muligheder, da der hele tiden kommer mere og mere indhold på denne tjeneste. Vi mener at Netflix afgjort er en af de bedste streamingtjenester på markedet idag.

Viaplay

VIaplay er også en af de store streamingtjenester på markedet idag og de er især store i Danmark, hvor de både har danske og udenlandske filmtitler. Dette syntes vi især er interessant da der er mange kendte danske film som os danskere gerne vil se, men som ikke har mulighed for på tjenester som Netflix, som trods alt er Amerikansk og derfor ikke indholder de danske titler. Viaplay er også spændende for børnefamilierne som har en masse børnefilm og serier så hele familien kan bruge tjensten. Og prisen er også kun 99 kroner om måneden hvilket er noget som de fleste kan være med på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *