Sådan ved du, hvilke handelsplatforme der er pålidelige

  • af

I de seneste par år er interessen for at investere bare steget og steget. Det betyder stor efterspørgsel på at kunne bruge en god handelsplatform, og derfor er der i takt med efterspørgslen blevet udviklet rigtig mange handelsplatforme – faktisk flere hundrede.

Mange af aktie- og handelsplatformene er rigtig gode, og har millioner af glade brugere, men gør man ikke sine undersøgelser, inden man vælger sin handelsplatform, så kan man hurtigt komme til at vælge en handelsplatform, der ikke har gode intentioner.

Som ny investor kan det nemlig være lidt svært at finde rundt i, hvad man skal kigge efter, for at finde ud af, om en given platform er pålidelig eller ej.

Sådan ser du om en platform er pålidelig

Gør du et grundigt arbejde, før du vælger en aktie platform, kommer du langt. Nogle af de ting, du kan kigge efter er; hvem står bag platformen, og er de seriøse? Er der funding i ryggen af platformen? Er der gode anmeldelser af platformen? Hvor mange brugere er der på den i forvejen? Hvor længe har den eksisteret? Hvilke sprog er den tilgængelig på? Er der eksperter og professionelle, der bruger den?

Når du har undersøgt det hele, vil der helt naturligt tegne sig et billede af platformen, og om den er pålidelig eller ej. Er der omvendt nogle helt tydelig ting, der får platformen til at virke sketchy, kan det være du bør gå uden om den.

Her kan du forsøge at lægge mærke til om platformen lover urealistiske resultater, eller kører meget hård markedsføring. Fordi netop som der er findes mange forskellige platforme til at møde efterspørgslen, er der mange virksomheder på det store skumle internet, der er ude på at snyde dig. Så her er hovedreglen: lover platformen eller en internetside noget, der er for godt til at være sandt – så er det nok for godt til at være sandt, og du bør gå udenom. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *