Den bedste investering – Bitcoin eller aktiesparekonto?

  • af

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

Går du og søger den bedste investering, men syntes det er svært at vælge hvilken type investering der er bedst for dig? Så vil vi i denne artikel give dig noget mere viden omkring både Bitcoin og den ny aktiesparekonto som måske kan hjælpe dig med at træffe dit valg, så du kan finde den bedste investering.

Den bedste investering

Der findes ikke en konkret investering i verden, der kan betegnes som den bedste investering. Men der findes helt sikkert en investering som er den bedste investering for dig, hvis du ved hvilken strategi du gerne vil investere efter, som både giver dig et positivt afkast og god ro i maven. Lad os kigge på de forskellige muligheder.

Køb Bitcoin

Bitcoin kurs
Bitcoin

Det er ganske nemt at lave køb af Bitcoin nu om dage. Efter at Bitcoin i 2017 blev utrolig kendt fordi der kom den kæmpe stigning efterfuldt af et stort fald fordi folk begyndte at sælge ud af deres Bitcoins, så blev Bitcoins en mulighed som nærmest blev en standard del af de store handelsplatforme, hvor man idag kan købe og sælge bitcoins nærmest over alt på de større platforme. Det er derfor også en god ide at holde øje med den nuværende Bitcoin Kurs fordi den både kan stige og falde i løbet af dagen afhæmngig af udbud og efterspørgsel. Køb Bitcoin hvis du ikke får dårlige nerver over store udsving i løbet af dage, uger eller måneder, for med Bitcoin er der mulighed for stort afkast, men også stort tab hvis man er uheldig.

Aktiesparekonto

Aktiesparekonto regler

Der er også en ny mulighed derude som hedder en aktiesparekonto. Der er dog en del aktiesparekonto regler som det er en god ide at sætte sig ind i. En aktiesparekonto er en ny investeringskonto som politikerne fik indført, for at gøre det mere interessant for privatpersoner at investere fordi de lavede en mulighed hvor man blev beskattet med 17% imod de traditionelle 27% i aktiebeskatning. De 17% er dog lagerbeskatning, så man betaler skat af sit afkast uanset om man har solgt sine aktier eller ej, hvor man med traditionel aktiebeskatning først betaler skat når man sælger dem.

Men med en aktiesparekonto så vil du have mulighed for at investere i de aktier du har lyst til, og du kan derfor vælge nogle mindre volatile aktier som ikke flyver op og ned men i stedet er mere stabile. Derudover så kan du også vælge at sprede dine investeringer så du på den måde får den bedste investering for dig, og så du kan sove godt om natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *