Bevar overblikket med et samlelån

  • af
Bevar overblikket med et samlelån

Vi viser reklamer for låneudbydere og dækker ikke nødvendgivis hele markedet for låneudbydere

For nogle menneske er det nemt med budgetter, tilbagebetaling af lån og skemaer for omkostninger, udgifter og rådebeløber. Men ikke alle har det skarpe overblik, der skal til for ikke at miste kontrollen over økonomien og de lån man har optaget.

Her får du et par gode tips til, hvordan du nemt kan bibeholde det nødvendige overblik som låntager, så gebyrerne ikke løber løbsk.

At samle gælden giver ro i sindet

Et samlelån betyder i grove træk at man samler alle sine lån fra forskellige udbydere ét sted. I stedet for at holde øje med renter, løbeperioder og gebyrer hos forskellige online udbydere eller pengeinstitutter, så kan man i stedet anmode om et samlelån, hvorved man kan indgå én samlet aftale med eb specifik udbyder om tilbagebetaling af hele lånesummen.

På den måde skal kommunikationen kun foregår med én enkelt udbyder, og man skal kun står til ansvar for én udbyder. Dette kan være med til at give mere ro i maven og sindet, og gør tilbagebetalingsperioden mere tålelig.

Et samlelån kan også spare dig penge

Udover at give ro i sindet og skabe struktur i gælden, så kan et samlelån også spare dig for tusindvis af kroner.

Ved at samle alle dine forbrugslån, kviklån, SMS-lån osv. ét sted, så kan du lave skræddersyede løsninger med udbyderen, som på bedst mulig vis tilgodeser dine personlige behov, din privatøkonomi og dine fremtidsudsigter for tilbagebetaling.

På den måde kan du skære nogle af de overflødige gebyrer væk, og derved ende med at betale mindre. Derudover betyder et skarpere overblik også at du kan nedsætte risikoen for forvirring, som kan medføre glemte betalingsfrister.

Glemmer man at betale indenfor fristen, så vil det som oftest udløse gebyrer og forlænge ens gældsperiode. Har man en konstant strøm af girokort fra forskellige udbydere, så er det ikke ualmindeligt at man overser én eller to. Er alle beløbene derimod samlet ét sted, så ved man altid hvor man står.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *