X

WiMP BLIVER TIL TIDAL

 

Efter at have lanceret TIDAL med stor succes i USA, Canada, England og over 20 andre lande har vi besluttet at erstatte WiMP med TIDAL. Det er derfor ikke længere muligt at oprette en ny WiMP-konto.

TIDAL er - ligesom WiMP - en musiktjeneste, som fokuserer på redaktionelt indhold og lossless lydkvalitet. Ud over musikanbefalinger fra den danske redaktion vil du med TIDAL få adgang til anbefalinger fra alle vores internationale musikredaktører.

BESØG TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Log ind her

x
Gæsteliste: Efterklang
Danske Efterklang er elsket over hele verden for deres lige dele udfordrende og imødekommende popsymfonier. Vi har bedt Rasmus og Casper fra bandet spille nogle af deres favoritsange. Selv siger de om listen: "Vi har lavet en lidt blandet liste. Det eneste gennemgående tema er at vi synes det hele er fantastisk musik. Listen starter med to af de måske smukkeste sange nogensinde indspillet og fortsætter derefter med nye og gamle favoritter i skøn forvirring. Prøv forresten at slå Huey Lewis sangen 'I Want a New Drug' op på wikipedia og så er der lidt spændende læsning, som involverer Ghostbusters sangen. Einstürzende Neubauten får lov at afslutte listen - de har i snart ti år i streg været en af vores absolut største inpirationer."
Lyttefunktionen giver dig kun tilgang til 30 sekunder af hvert musiknummer med begrænset lydkvalitet.
Åbne WiMP for at høre hele musiknumre i fuld kvalitet.
G SANGE J KUNSTNER