X

WiMP BLIVER TIL TIDAL

 

Efter at have lanceret TIDAL med stor succes i USA, Canada, England og over 20 andre lande har vi besluttet at erstatte WiMP med TIDAL. Det er derfor ikke længere muligt at oprette en ny WiMP-konto.

TIDAL er - ligesom WiMP - en musiktjeneste, som fokuserer på redaktionelt indhold og lossless lydkvalitet. Ud over musikanbefalinger fra den danske redaktion vil du med TIDAL få adgang til anbefalinger fra alle vores internationale musikredaktører.

BESØG TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Log ind her

x
Genrespot: Northern Soul
Allnighters, 7"-vinyl, parkaer og duffelbags er bare nogle af de symboler, der kendetegnede northern soul-entusiasterne i tresserne, halvfjerdserne og firserne. På klubber som Wigan Casino kastede man sig ud i halsbrækkede dansetrin til obskure amerikanske soulsange, hvoraf nogle i dag står som klassikere, mens andre stadigvæk er forbeholdt de indviede. Denne liste med 35 northern bangers giver dig en lille introduktion til en lyd, der kan spores i nutidens musikalske landskab i skikkelse af Amy Winehouse og hendes talrige efterfølgere. Keep the Faith!