X

WiMP BLIVER TIL TIDAL

 

Efter at have lanceret TIDAL med stor succes i USA, Canada, England og over 20 andre lande har vi besluttet at erstatte WiMP med TIDAL. Det er derfor ikke længere muligt at oprette en ny WiMP-konto.

TIDAL er - ligesom WiMP - en musiktjeneste, som fokuserer på redaktionelt indhold og lossless lydkvalitet. Ud over musikanbefalinger fra den danske redaktion vil du med TIDAL få adgang til anbefalinger fra alle vores internationale musikredaktører.

BESØG TIDAL.COM

Har du en WiMP-konto? Log ind her

x
Produceret af: Nigel Godrich
Intet Radiohead uden Nigel Godrich og ingen Nigel Godrich uden Radiohead. Den britiske producer, hvis magi er forbeholdt en eksklusiv skare af musikere som Beck, Paul McCartney og Pavement, fik sin store chance, da han blev hyret til at producere bandets ep ’Iron Lung’ i 1994. Siden da har han siddet bag knapperne på samtlige af Radioheads album og bliver ofte omtalt som kvartettens sjette medlem. Hans lyd er kendetegnet for at være voluminøs og ekstremt detaljeret uden at miste sit knivskarpe fokus eller fortabe sig i overflod. Samtidigt er han dygtig til at tilføre en eksperimenterende kant til melodiøs rock ved hjælp af elektroniske virkemidler, hvilket især kommer til udtryk i arbejdet med Radioheads ’Kid A’.